قوانین برخورد با متخلفان آزمون سراسری ۱۴۰۲
دکتر حاجیلو معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان سنجش و آموزش کشور بیان کرد:
سیاست سازمان سنجش و آموزش کشور در سال های اخیر اصلاح ساختار و تشکیلات خود در جهت هوشمند سازی و امنیت شبکه و فضای مجازی می باشد.
وی افزود: تمام توجه و تمرکز سازمان سنجش و آموزش کشور در سال های آتی معطوف به برگزاری آزمون ها به شکل هوشمند و الکترونیکی با کمک مراکز آموزش عالی می باشد. حاجیلو درباره مواردی چون کشف تجهیزات مربوط به تقلب در آزمون سراسری و به روزترین ابزار و تجهیزات الکترونیکی تقلب و همچنین راه های پیشگیری از تقلب متذکر شد:
کمیته حفاظت از آزمون ها مدت زیادی است که در سازمان سنجش تشکیل شده و دستورالعمل های این کمیته در نهادهای وابسته به سازمان سنجش تحت پیگیری است.
چه مواردی در کنکور سراسری 1402 ممنوع و نشانه ی تقلب است؟
دکتر جلیلی معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان سنجش و آموزش کشور، به همراه داشتن وسایل و تجهیزات زیر را با توجه به پیشرفت تکنولوژی ، توسط داوطلبان مصداق تقلب در آزمون سراسری برشمرد:
- تجهیزات تصویر برداری
- هندزفری نامرئی و امکانات آن
- تجهیزات انتقال اطلاعات مبدل ها و مولدها
- هندزفری های الکتریسیته ، مغناطیس و الکترومغناطیس
- انواع تجهیزات سیم کارت خوان
داوطلبانی که بدون اطلاع از قوانین، مجرم و متقلب شناخته می شوند!
دکتر حاجیلو در مورد داوطلبانی که بدلیل عدم اطلاع از قوانین آزمون، مرتکب جرم میشوند ، برای پیشگیری از بردن تجهیزات تقلب در جلسه کنکور چند پیشنهاد را ارائه نمود:
- افزایش کارایی عوامل بازدید بدنی با آموزش آن ها
- تمامی دست اندر کاران اجرای آزمون با انواع تجهیزات و فناوری به روز تقلب آگاه شوند
- طراحی و ساخت و استفاده از تجهیزات آشکار ساز جاذب با کمک مهندسی معکوس
وی در ادامه افزود: قطعا سازمان سنجش و آموزش کشور به دنبال عدالت آموزشی می باشد ، به همین دلیل تمام فضای مجازی رصد می شود و با افراد و گروه هایی که از داوطلبان در برابر ارائه تجهیزات تقلب و یا فروش سوالات به عنوان تست های لو رفته آزمون سراسری اخاذی می کنند ، توسط ضابطان قضایی و پلیس فتا و پلیس امنیت مورد شناسایی و تحت پیگرد قانونی قرار میگیرند و قاطعانه با آن ها برخورد قانونی صورت میگیرد.
دکتر حاجیلو معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع سازمان سنجش و آموزش کشور ضمن تشکر از پلیس فتا و پلیس امنیت و همچنین ضابطان قضایی ، به جهت تحقق عدالت آموزشی در راستای ایجاد فضای امن و رقابت سالم برای داوطلبان، متذکر شد:
بهتر است داوطلبان بر دانش و آموخته های خود جهت شرکت در آزمون سراسری تکیه کنند.
وی تاکید کرد: داوطلبان فریب تبلیغات دروغین را نخورید و سرنوشت خود را با دست کسانی که به دنبال منافع شخصی خود هستند و درصدد بر هم زدن نظم با سواستفاده و کلاهبرداری می باشند، نابود نکنید.
در پایان دکتر حاجیلو گفت: سازمان سنجش به عنوان خدمتگزار برای فرزندان خانواده های ایرانی ، به دنبال فضای امن و آرام جهت برگزاری آزمون سراسری در بستر رقابت های سالم می باشد.
به داوطلبان اطمینان می دهیم که از منافع آن ها دفاع میکنیم و با به کارگیری همه ظرفیت های قانونی و کمک مسئولان اجرایی و قضایی و قانون گذاری ، اجازه نمی دهیم احدی متضرر شود.
0 دیدگاه
ثبت دیدگاه